Såååå jaaaa!

ÄNTLIGEN!! Som jag väntat.. Idag när jag kom hem från jobbet låg detta kuvert på bordet. Slutbeställningen av huset. Känns som att allt har dragit ut på tiden sådant. Men nu rullar det igång igen. Det mesta verkade stämma, men antalet garderober som vi valde att behålla är nog inte helt rätt. Säljaren har ju varit på semester i 2 veckor, men är åter på kontoret imorgon. Gissa vem som ska trakassera?? ;) Hoppas han har någon lucka imorgon så vi kan komma dit och gå igenom allt innan vi skriver på. Träligt om man missuppfattar nåt, och skriver på ändå.
 
Inte megalångt kvar tills vi får ett preliminärt datum för husleverans. ATT jag ska ta semester den dagen huset kommer! Spännande :D
 
 
 

Köksritning klar!

I förrgår fick vi den nya köksritningen i mailen. Vi valde ju att göra om lite efter första utkastet. Så nu är allt fixat och precis som vi vill ha det. Tänkte lägga upp den här, men Danne tror den kan vara copyright-skyddad, så det kanske är bäst att jag låter bli ;)
 
Ändringarna vi gjorde var iaf att vi ändrade typ av aluminiumlist på kanten av bänken, lade till LED-spottar under varje skåp (8 stycken), bytte bänkskivor, satte dit någon extra låda istället för skåp osv.
 
Vi ritade även om tvättstugan. Vi har valt bort möbeln som ingår i tvättstugan, för att det var rent utsagt skitful tyckte vi. Istället har vi valt skåp och bänkskiva från HTH även där. Tanken var först att vi skulle ha maskinerna upphöjda. Snyggt och praktiskt! Men efter lite närmre eftertanke kom vi på att det blir för lite bänkyta att vika tvätt på. Så TM/TT får stå på golvet men en lång skiva över istället.
 
Vi har ännu inte fått det nya priset på köket och tvättstugan, då det skickas till vår säljare och han är på semester tills på måndag. Men hon på HTHs köksavdelning sa att det landade på ungefär samma pris som innan, då vi drog bort vissa saker, men la till vissa saker.
 
Nu får det gärna bli måndag fort så Magnus (säljaren) kommer hem så vi kan få detta i rullning!

Vart tar tiden vägen?!

Inte så husrelaterat, men idag är det 6 månader kvar tills jag blir Fru Holmdahl <3 Det känns som att det var nyss vi bestämde att vi skulle gifta oss, men det är över ett år sen. Herre min get vad fort tiden går...